free html templates

Taller de PRIMERS AUXILIS
per a centres educatius (alumnes-2h)

Què cal fer davant una emergència encara és una assignatura pendent a les aules. Saber reaccionar davant l’incident també forma part de l’aprenentatge! És per això que impartim un taller de primers auxilis per nens, des de P-5 a educació Secundària per explicar els passos bàsics a seguir i com es fa una reanimació cardiopulmonar. Adaptat segons els diferents cursos.

També oferim tallers per IES.
Consta d’ una part teòrica clara i concisa i una part pràctica, (RCP amb maniquins) seguint una classe participativa i dinàmica impartida per una infermera docent.

DURACIÓ:
1:45 hora aprox. (depèn del curs i el numero de nens)

A QUI VA DIRIGIT?:
A alumnes d’ escoles, des de p-5 fins a l’ institut. Adaptant el temari a cada curs, així com el temps (podem adaptar-nos a diferents necessitats depenent de l’ edat dels alumnes). Oferim un material diferent per passar una estona divertida aprenent a fer una reanimació pulmonar amb maniquins!
Ens desplacem portant totes les eines que oferírem en els tallers (projector, maniquins etc..) a les vostres escoles, oferint un servei professional, complert i ajustat a les vostres necessitats.

OBJECTIUS DEL TALLER:
Aquest taller presencial, dinàmic i participatiu està presentat per una infermera diplomada. Té una part pràctica amb diferents materials educatius i maniquins a través d’una didàctica, clara i entenedora per tal que el alumnes aprenguin jugant dels passos tant importants a seguir i on trucar en moments d’ accidents d’ urgència vital. Sobretot garantim de cada alumnes podrà fer personalment la pràctica tant de RCP com PLS.

TORNAR

Tallers Paf
Laura Antolin Gelabert  
616 862 906 paf@tallerspaf.com
Actualizada Febrer 2019 By danicrack