free html5 templates

Taller de PRIMERS AUXILIS complet (per adults- 4h)

A QUI VA DIRIGIT ?:
A mares, pares, mestres, àvies, avis, cuidadors o qualsevol persona interessada en tenir coneixements dels primers auxilis per tota la família, alumnes i saber respondre en situacions d’urgència. També va dirigit a personal docent, monitors, mares de dia, ajuntaments o qualsevol persona que estigui en contacte amb nens o interessats en aprendre aquests coneixements. Nosaltres proposem dates concretes en llocs concrets, però també oferim el servei de desplaçar-nos allà on vulgueu portant totes les eines que oferim en els tallers (projector, maniquins etc..) oferint un servei a domicili professional, complert i ajustat a les vostres necessitats.

OBJECTIUS DEL TALLER:
Aquest taller presencial, dinàmic i participatiu està presentat per una infermera diplomada. Va acompanyat de la presentació d’ un power point per visualitzar millor els continguts. S’ ofereix un petit esquema-resum-recordatori per facilitar el temari .Té una part de pràctiques amb diferents materials educatius i maniquins.

El temari està format pels següents temes;
Protocol universal PAS, dubtes sobre el 112, protocols d’ actuació, Suport Vital Bàsic (SVB) lactant, pediàtric i d’ adult, maniobres de reanimació cardiopulmonar (RCP), ennuegaments (maniobra de Heimlich), PLS, maniobra front-mentó…. Cremades, febre, convulsions, obstruccions de les vies aèries, , ferides, , traumatismes, dolors toràcics, canvis de temperatura, intoxicacions, picades/mossegades i què posarem al nostre farmaciola de casa.

Tallers Paf
Laura Antolin Gelabert  
616 862 906 paf@tallerspaf.com
Actualizada Febrer 2019 By danicrack