free web creation software

Taller de PRIMERS AUXILIS bàsic (per adults- 2h)

Taller dinàmic, actiu i participatiu. Expliquem els protocols essencials per assolir uns bons coneixements dels primers auxilis en situacions d’ emergència. També hi ha una part pràctica, (RCP , PLS , maniobra de Heimlich…) impartida per una infermera docent.

A QUI VA DIRIGIT?:
A mares, pares, professors, curiosos, àvies, avis, cuidadors o qualsevol persona interessada en tenir coneixements dels primers auxilis per tota la família. També va dirigit a personal de centres educatius, mares de dia, ajuntaments o qualsevol persona que estigui en contacte amb nens o interessats en aprendre aquests coneixements. Nosaltres proposem dates concretes en llocs concrets, però també oferim el servei de desplaçar-nos allà on vulgueu, portant totes les eines que oferirem en els tallers (projector, maniquins etc..) oferint un servei a domicili Professional, complert i ajustat a les vostres necessitats.

OBJECTIUS DEL TALLER:
Aquest taller presencial, dinàmic i participatiu està presentat per una infermera diplomada. Va acompanyat de la presentació d’ un power point per visualitzar millor els continguts. S’ ofereix un petit esquema-resum-recordatori per facilitat el temari. Té una part pràctica amb diferents materials educatius i maniquins.

El temari està format pels següents temes;
Protocol universal PAS, dubtes sobre el 112, protocols d’ actuació, Suport Vital Bàsic (SVB) lactant, pediàtric i d’ adult, maniobres de reanimació cardiopulmonar (RCP), ennuegaments (maniobra de Heimlich). Cremades, obstruccions de les vies aèries, , ferides, canvis de temperatura, picades/mossegades i què posarem al nostre farmaciola de casa.

TORNAR

Tallers Paf
Laura Antolin Gelabert  
616 862 906 paf@tallerspaf.com
Actualizada Febrer 2019 By danicrack