Mobirise

Taller pràctic de reanimació
cardio-pulmonar a nivel familiar
(per adults- 2h)

En aquest taller treballarem la reanimació cardiopulmonar a fons, sent un taller molt pràctic. Aprendràs tots els protocols a seguir detalladament en diferents situacions on apliquem el suport vital bàsic a lactants, nens i adults. Una infermera docent ens instruirà amb diferents maniquins tot el què necessitem saber per poder actuar fins que els serveis sanitaris arriben.

A QUI VA DIRIGIT?:
A mares, pares, educadors, curiosos, personal docent, professionals de l’ educació, àvies, avis, cuidadors o qualsevol persona interessada en tenir coneixements de la reanimació cardiopulmonar per tota la família. Nosaltres proposem dates concretes en llocs concrets, però també oferim el servei de desplaçar-nos allà on vulgueu, portant totes les eines que oferírem en els tallers (projector, maniquins etc..) oferint un servei a domicili Professional, complert i ajustat a les vostres necessitats.

OBJECTIUS DEL TALLER:
Aquest taller presencial, dinàmic i participatiu està presentat per una infermera diplomada. Va acompanyat de la presentació d’ un power point per visualitzar millor els continguts. S’ ofereix un petit esquema-resum-recordatori per facilitat el temari. És un taller bàsicament PRÀCTIC on podrem aprendre amb maniquins les tècniques de rcp en lactants, nens i adults.

El temari serà: 
Protocol universal PAS, dubtes sobre el 112, protocols d’ actuació, Suport Vital Bàsic (SVB) lactant, pediàtric i d’ adult, maniobres de reanimació cardiopulmonar (RCP) i ennuegaments (maniobra de Heimlich). Saber diferenciar entre una víctima que respira o no, si està conscient o no, maniobra de front mentó per obrir vies aèries,…

TORNAR

Tallers Paf
Laura Antolin Gelabert  
616 862 906 paf@tallerspaf.com
Actualizada Febrer 2019 By danicrack